itulau

Va'a Fa'ailoga taua taua i le feso'ota'iga logistics

Faʻamatalaga: O lenei tusiga o le a faʻatalanoaina le taua ma le matafaioi o faʻailoga o felauaiga i le faʻaogaina.I le avea ai o se meafaigaluega e iloagofie ai i le faagasologa o felauaiga, o le faʻailoga o felauaiga o loʻo tauaveina ai faʻamatalaga o uta, faʻamatalaga ma faʻamatalaga faʻamaumauga, ma e iai sona sao taua i le felauaiga, tuʻuina atu ma le siakiina o oloa.O le a matou faʻalauiloaina le faʻamatalaga o le faʻailoga o le felauaiga, elemene o loʻo i totonu, pe faʻapefea ona faʻaaogaina ma lona taua i logistics faʻaonapo nei.

dtrgf (1)


O le a le Fa'ailoga Va'a?

Fa'ailoga va'a, e ta'ua fo'i o le fa'ailoga fe'avea'i, fa'ailoga fe'avea'i, o se fa'ailoga o lo'o fa'apipi'i i se afifi, pusa po'o se uta e ta'u mai ai le taunu'uga o le oloa, fa'amatalaga fa'amatalaga ma isi fa'amatalaga talafeagai.E masani lava, o le faʻailoga o le felauaiga o loʻo i ai faʻamatalaga a le tagata e auina atu, faʻamatalaga faʻamatalaga, tuatusi meli, auala o felauaiga, numera siaki, ma isi mea o oloa.

O elemene autu autu o le Fa'ailoga Va'a?

Fa'amatalaga a le Sender: e aofia ai le igoa o le tagata na auina atu, tuatusi ma fa'amatalaga fa'afeso'ota'i, fa'aaoga e fa'ailoga ai le nofoaga e alu ese ai le oloa.

Fa'amatalaga a le tagata e mauaina: e aofia ai le igoa o le tagata e mauaina, tuatusi ma fa'amatalaga fa'afeso'ota'i, fa'aaoga e fa'ailoga ai le mea e alu i ai oloa.

Tulaga meli: Fa'ailoa le tuatusi sa'o o le meli o oloa ina ia mautinoa e mafai ona tu'u sa'o atu oloa i le mea e alu i ai.

Auala felauaiga: Faʻailoa le auala felauaiga o oloa, e pei o felauaiga i luga o le eleele, felauaiga i luga o le ea, felauaiga i le sami, ma isi.

Numera siaki: o le faʻamatalaga tulaga ese na faʻaaogaina e siaki ai oloa, e mafai ona e siakiina le tulaga o felauaiga o oloa e ala i lenei numera.

dtrgf (1)
dtrgf (2)
dtrgf (3)


Fa'afefea ona fa'aogaina le Fa'ailoga Va'a?

Nofoaga fa'apipi'i: O le fa'ailoga o le felauaiga e masani ona fa'apipi'i i fafo o le afifi po'o le atigipusa e fa'afaigofie ai le fa'ailoaina ma le fa'afoeina e tagata faigaluega fa'atau ma tagata faigaluega a le kamupani avefe'au.

Faiga puipuia: Ina ia puipuia le faʻailoga o le felauaiga mai le faʻaleagaina pe paʻu ese, e fautuaina e faʻamama le pito o le afifi poʻo le atigipusa aʻo leʻi faʻaigoaina, ma faʻaaoga le scotch tape e faʻamalosia ai.

Faʻafou i le taimi: Afai ei ai soʻo se tuatusi poʻo faʻamatalaga suiga i le faagasologa o felauaiga, ia mautinoa e faʻafouina le faʻailoga i le taimi e faʻamautinoa ai le saʻo o felauaiga ma le tuʻuina atu o oloa.

dtrgf (4)
dtrgf (5)


Le taua o le Fa'ailoga Va'a i fa'aonaponei logistics?

O se fa'apogai taua o fa'amatalaga fa'amatalaga: fa'ailoga o felauaiga o se tasi lea o fa'apogai autu o fa'amatalaga logistics.E ala i faʻamatalaga i luga o le faʻailoga, e mafai e le aufaipisinisi ona faʻamaonia saʻo ma taulimaina oloa, faʻamautinoa le lelei o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga.

Le fesoʻotaʻiga autu i le faʻagasologa o felauaiga: o le faʻailoga o le felauaiga o le fesoʻotaʻiga autu lea o oloa mai le nofoaga na afua mai ai i le taunuuga, tuʻuina atu sini saʻo ma taʻiala mo le faagasologa atoa o felauaiga.

Suʻesuʻeina vave o oloa: e ala i le numera tulaga ese i luga o le faʻailoga o felauaiga, kamupani faʻaalia ma kamupani faʻatau oloa e mafai ona vave siaki le nofoaga ma le tulaga o felauaiga o oloa ma tuʻuina atu auaunaga sili atu taimi.

Faʻaleleia le lelei ma le saʻo: O le faʻaogaina tatau o igoa o felauaiga e mafai ona faʻaleleia atili ai le faʻaogaina ma le saʻo, faʻaitiitia le lamatiaga o mea leiloa ma le tuʻuina, ma sefe taimi ma punaoa.

Le ki i le faʻamalieina o tagata faʻatau: o le faʻailoga o le felauaiga e aʻafia tonu ai le tuʻuina atu o oloa i le taimi ma le saʻo o faʻamatalaga, e maua ai se faʻamaoniga autu mo le faʻamalieina o tagata faʻatau.

dtrgf (6)

I le tulaga o logistics faʻaonaponei, faʻailoga o felauaiga o se meafaigaluega taua, o loʻo tauaveina faʻamatalaga o uta ma faʻamatalaga faʻamatalaga.E ala i le faʻaogaina saʻo o faʻailoga o felauaiga, e mafai ona faʻaleleia atili le faʻaogaina o mea, oloa e mafai ona tuʻuina atu i le taimi, ma faʻaleleia le faamalieina o tagata faatau.I se si'osi'omaga o lo'o pisi ma lavelave, o le taua o fa'ailoga o felauaiga ua fa'atupula'ia ma ua avea ma se sao taua i fa'aonaponei logistics.


Taimi meli: Au-05-2023